Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ανακαινιση παλαιού διαμερίσματος στην Αθηνα.



Ανακαίνιση σπιτιού, νέες εγκαταστάσεις.

Η σωστή μελέτη και ο σχεδιασμός μίας ανακαίνισης ενός παλαιού σπιτιού η ενός παλαιού διαμερίσματος, απαιτεί σίγουρα επαρκής γνώσεις, εμπειρία, καλή οργάνωση και χρονοδιάγραμμα εργασιών.

Ο μελετητής στο έργο που βλέπετε ολοκλήρωσε πρωτίστως τις μελέτες που αφορούσαν την χωροθέτηση και μετέπειτα την επιλογή για την σταθερή επίπλωση, όλες οι σταθερές κατασκευές που θα εξυπηρετούσαν τις ανάγκες του νέου διαμερίσματος έγιναν με γνώμονα την οικονομική δυνατότητα των ιδιοκτητών.

Η γνώμη μας είναι, ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να καθορίζονται από την αρχή όλες οι τεχνικές προδιαγραφές των υλικών και των εργασιών ανακαίνισης που απαιτούνται καθώς και οι οικονομικές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σε κάθε περίπτωση ανακαίνισης.


Στην γενική ανακαίνιση του σπιτιού που βλέπετε στις φωτογραφίες πραγματοποιήθηκαν οι εξής:

Αποξηλώσεις παλαιού εξοπλισμού σε κουζίνα, μπάνιο, σε ντουλάπες ιματισμού, σε ντουλάπες κουζίνας και αποξήλωση κουφωμάτων αλουμινίου.

Νέες πλήρης εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης σε μπάνιο και κουζίνα.

Αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων σωμάτων θέρμανσης.

Αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Ανακαίνιση του μπάνιου με αλλαγή, και των ειδών υγιεινής πλακιδίων

Επισκευή των μαρμάρινων δαπέδων και γυάλισμα αυτών.

Επισκευή των ξύλινων δαπέδων και γυάλισμα αυτών.

Αντικατάσταση των επίπλων κουζίνας και επίπλωσης ιματισμού, (ντουλάπες ρούχων).  

Μόνωση των εσωτερικών τοίχων και αντικατάσταση των κουφωμάτων με με νέα κουφώματα αλουμινίου.

Εφαρμογή συστήματος θερμοπρόσοψης και γενικός ελαιοχρωματισμός της κατοικίας.
Η θερμοπρόσοψη, εκτός του μονωτικού αποτελείται από τσιμεντοειδές βασικό επίχρισμα, πλέγμα ενίσχυσης ειδικών προδιαγραφών με αντιαλκαλική προστασία, έγχρωμο αστάρι με χαλαζιακή άμμο και έγχρωμο στη μάζα του ακρυλικό ή σιλικονούχο τελικό επίχρισμα. Τα προϊόντα που συνθέτουν το σύστημα είναι: υπόβαθρο, υλικό επικόλλησης multi, μονωτικές πλάκες, βύσματα αγκύρωσης, βασικό επίχρισμα multi, πλέγμα ενίσχυσης, αστάρι με χαλαζιακή άμμο Quarzgrund , τελικό επίχρισμα (έγχρωμο σιλικονούχο)

Οι προδιαγραφές , ο τρόπος κατασκευής των εγκαταστάσεων, η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών καθώς και οι συστάσεις και οδηγίες οι οποίες εφαρμόστηκαν με βάση τους σχετικούς κανονισμούς και τις εγκεκριμένες τεχνικές οδηγίες.
 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

































 


Δείτε ακόμη μια ανακαίνιση ενός παλαιού διαμερίσματος Ε Δ Ω. 

https://www.facebook.com/dimiourgontexnima


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου