Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ανακαινιση σε παλαιο διαμερισμα 90 τετραγωνικων, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Η λύση για την σωστή ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, είναι να κάνετε καλή επιλογή συνεργάτη και η όποια επιλογή  σχετικά με το γραφείο όπου θα αναθέσετε το έργο ανακαίνισης, είναι το κλειδί που χρειάζεστε, παράλληλα και το πρώτο βήμα δηλαδή η σωστή μελέτη μετά την καταγραφή των πραγματικών λειτουργικών αναγκών. που πρέπει να κάνετε, μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε στο δικό μας - σας σπίτι. Οι φωτογραφίες που βλέπετε αφορούν διαμέρισμα 90 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο και πραγματοποιήσαμε ανακατασκευή χώρων, δηλαδή πλήρη διαμόρφωση, διακόσμηση εσωτερικών χώρων με σκοπό την χρήση του από νιόπαντρο ζευγάρι.






















Αναφορικά με τις εργασίες που έγιναν προσθέσαμε ένα w.c., διαμορφώσαμε τους εσωτερικούς χώρους, ενοποιήσαμε την κουζίνα με το σαλόνι και προσθέσαμε τζάκι, ως μέσο θέρμανσης επιλέχτηκε ο ιμι κεντρικός κλιματισμός με αυτοματισμό λειτουργίας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τέλος προστέθηκαν μηχανισμοί και αυτοματισμοί για την λειτουργία αυτού που ονομάζουμε "Έξυπνο σπίτι".

Όπως και σε κάθε περίπτωση ανακαίνισης σπιτιών, μονοκατοικίας κ.λ.π. έτσι και στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με διαμέρισμα σε πολυκατοικία σημαντικό ρόλο έχουν τα χρώματα, καλό θα είναι να τηρούμε κάποιους κανόνες σχετικά με αυτό που ονομάζουμε ατμόσφαιρα χρωματικής αρμονίας. Διακόσμηση εσωτερικών χώρων, Χρώματα και υφές

Τεχνικά θέματα καθώς και προγράμματα που τρέχουν μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στο:  Ανακαίνιση σπιτιού (τι πρέπει να προσέξουμε)

Δείτε αναλυτικά για το κόστος ανακαίνισης Ε Δ Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου